van Hussen Kock van Puijenbroek Notarissen

Welkom bij uw notaris in Eindhoven

Dr. Cuyperslaan 82, 5623 BB Eindhoven

Over ons kantoor Onze diensten

Van Hussen Kock van Puijenbroek Notarissen: aangenaam!

Meer dan 50 jaar ervaring in het notariaat, vakkundig advies en persoonlijke aandacht voor de cliënt, dat is waar wij voor staan.

We zijn u graag van dienst en bieden juridische oplossingen op het gebied van personen- en familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht.

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor voor een persoonlijk, juridisch advies. En het is goed te weten dat het eerste informatieve gesprek altijd vrijblijvend en kosteloos is.

Teun Kock en Xander van Puijenbroek zijn als notaris aan HKP Notarissen verbonden. Peter van Hussen werkt als notarieel jurist.

Lees meer

Onroerend Goed

Onroerend Goed behandelt zowel het klassieke transport als de meer complexe zaken. Gestreefd wordt naar een optimale dienstverlening die door laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht gekenmerkt wordt.

Personen- en familierecht

Het personen- en familierecht regelt alles tussen familie en vrienden. Scheiden, samenwonen, trouwen, geboorte en ook overlijden hebben naast emotionele ook juridische en financiële gevolgen.

Ondernemingen

Een bedrijf voeren kan op vele manieren. Alleen of met een zakelijke partner, met of zonder personeel, als eenmanszaak, B.V. of N.V. Welke vorm past het beste bij u? Deze keuze en de begeleiding daarbij vraagt om maatwerk.

Adresgegevens

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Stuur een bericht