Anouk van Helvoort

mr. Anouk van Helvoort
Kandidaat notaris

+31 40 24 36 000
a.vanhelvoort@hkp-notarissen.nl

Na het voltooien van mijn studie Nederlands recht (Universiteit van Tilburg) en Notarieel recht (Radboud Universiteit) heb ik bij verschillende middelgrote notariskantoren gewerkt. Ik heb bij alle secties ‘geproefd’, maar mijn passie ligt bij het ondernemingsrecht. Het werken voor de diverse ondernemers in mijn klantenkring vind ik boeiend; hun enthousiasme over een product of dienst werkt aanstekelijk. Ik help ze graag om hun doel te bereiken. Veelal werk ik samen met andere adviseurs zoals accountants, advocaten en fiscalisten. Sinds 2016 ben ik waarnemingsbevoegd.

Via mijn lidmaatschap bij de Juniorkamer (JCI) breid ik mijn netwerk uit en ben ik tevens maatschappelijk actief.