Notarieel medewerker familierecht praktijk

Notarieel medewerker familierecht praktijk

Ben jij iemand met een notariële achtergrond en ervaring in de familierecht praktijk?

Ben je enthousiast en betrokken? Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste notarieel medewerker voor de familierecht praktijk.

Over de organisatie HKP. Notarissen is een eigentijds, full-service notariskantoor in Eindhoven. Met een enthousiast team van deskundige medewerkers werken we dagelijks aan de notariële en juridische vraagstukken van onze cliënten. We kennen een informele werksfeer, hechten aan een collegiale en proactieve houding en gaan uit een van grote mate van zelfstandigheid. Waar wij voor staan is vakkundig advies en persoonlijke aandacht voor de cliënt.

Wat ga je doen als notarieel medewerker? Je biedt de gewenste ondersteuning binnen de familierecht praktijk. Het is een pré dat je familierecht dossiers kunt behandelen en over de nodige ervaring beschikt. De werkzaamheden bestaan uit: - raadplegen van allerlei registers; - opstellen van diverse aktes; - opstellen van volmachten; - opstellen van declaraties; - onderhouden van contacten met cliënten, gemeenten, banken en verwijzers.

Wat zijn je kwaliteiten? Wij zoeken een collega die ons komt ondersteunen in de familierecht praktijk. Hiervoor zijn wij op zoek naar een collegiale en positief ingestelde teamspeler die onder druk blijft presteren. Iemand die flexibel en klantgericht is. Je bent accuraat en je bent sterk in het analyseren van gegevens.

Ons aanbod. Afwisselend werk op de familierecht praktijk. Een uitdagende baan die zowel parttime als fulltime kan worden ingevuld. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen. Een passende beloning en daarnaast heb je uitzicht op een vast dienstverband. Ben je enthousiast geworden? Zoek jij een nieuwe uitdaging en ben je gemotiveerd om met het team familierecht de schouders er onder te zetten? Stuur dan een e-mail met je motivatie en C.V. naar Lianne Luiting,  l.luiting@hkp-notarissen.nl.

Voor meer informatie over de functie en ons kantoor kun je ook telefonisch contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 040 –2436000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Printversie

Naar boven